Bliv frivillig – og gør en forskel for andre!.

Som frivillig i Børnenes Lystfisker Akademi bliver du en del af et professionelt, dedikeret og dynamisk team, der altid bestræber sig på at sætte hyggelige og trygge rammer for vores gæster. Aktiviteter hos os spænder over alt fra en enkelt dag på kutter eller kyst, til ferielejre i op til 14 dage.

Netop nu søger vi flere frivillige til vores team på sommerferielejr Klinteborg i uge 30 sommeren 2020. Her vil man indgå i de daglige opgaver og sørge for at lejren bliver den bedste af slagsen.

Alle børn har ret til gode minder!

DOWNLOAD BØRNEATTEST
Bliv frivillig

At være frivillig

Børnenes Lystfisker Akademi har valgt at afholde næste års sommerferieaktiviteter ved Kalundborg på Klinteborg lejren i uge 30.
For at kunne deltage som frivillig skal man være fyldt 18 år, dog har vi i BLFA den undtagelse, at unge under 18 år kan deltage som frivillige, men uden pædagogisk- eller leder-ansvar. Desuden skal man som frivillig kunne deltage i en forberedelsesweekend ca. en måned før afholdelse af lejren, samt i en efterfølgende evaluerings weekend i slut oktober/start november.

Det er ikke et must at du er fiskeekspert. Du kan være pædagogisk stærk, kreativ i lege og spil eller besidde en helt tredje kompetence der bidrager til at vi favner bredt. Vigtigst af alt er at du er åben, glad samt besidder og bærer den store JA-HAT.

Er det dig der skal med på vores lejr-team ?

Har du spørgsmål til det at være frivillig hos os, er du altid velkommen til at kontakte Martin på mm@blfa.dk eller ringe på tlf. 61 308 408

Den frivilliges opgaver

Som frivillig skal man være omstillingsparat og være med til at løfte i samlet flok. Vi er et team og er ikke låst i faste gøremål og daglige rutiner. Du skal kunne påtage dig ejerskab i opgaveløsningen, og tænke i muligheder frem for begrænsninger.
Enkelte frivillige har et ansvarsområde.  Det kan eksempelvis være ansvarlig for fiskeri-aktiviteterne, sørge for køkkenet og madlavningen, eller være gruppeformand for én af grupperne i lejren. På vores sommerlejr hjælper alle, også gæsterne, til med de daglige pligter såsom oprydning, opvask og klargøring til måltider.

Man skal som frivillig også være klar til at være der for andre mennesker som har brug for et øre eller en skulder. Derfor er det vigtigt at du som menneske er empatisk og kan rumme andres afmagt uden selv at blive afmægtig. Vi skal kunne være der for alle, børn som voksne.

Aktiviter

Sommerlejr

Børnenes Lystfisker Akademis sommerlejr er et tilbagevendene event, med børn og børnefamilier fra hele landet som skifter lokation fra gang til gang. I 2020 er vi på Klinteborg, en stor lejr lige nord for Kalundborg, med rigtig gode faciliteter og ikke mindst egen strand.

Det er en maritim lejr med lystfiskeri som prioriteret aktivitet. Ud over fiskeriet har vi også skoleskibet M/S Agape som alle kan få lov at komme ud at prøve kræfter med i løbet af ugen. Der vil være en masse vandaktiviteter såsom badning, snorkling, vindsurfing, SUP og meget mere og sidst, men ikke mindst, har vi en masse camp aktiviteter, blandt andet krea-værkstedet, skattejagter, spil, gak og løjer.
Al vandaktivitet er overvåget af uddannet og professionelle livreddere.

Kutterteam

Børnenes Lystfisker Akademis kutterture kører hele året rundt. Størstedelen af vores ture er for socialt udsatte børn og børnefamilier, men vi sejler også med skoler og institutioner, samt i ferierne laver vi kutterture for alle, hvor fokus er i børnehøjde.

Skoleskibet M/S Agape

Vi har to til tre ture om året med Skoleskibet Agape af én uges varighed. Typisk sejler vi Fyn rundt eller lignende hvor man oplever en masse små hyggelige havnebyer rundt omkring i landet. Man lærer at bruge naturens kræfter og vigtigheden af samarbejde og samhørighed.
Her bidrager vi med frivillige til at støtte op om Agapes eget personale, så de kan lægge fokus i læring om de maritime færdigheder.

STOR TAK TIL VORES FANTASTISKE SPONSORER