SOMMERFERIE FOR ØKONOMISK TRÆNGTE BØRN OG FAMILIER

Kuttertur på Øresund
Ferielejr
Sommertogt med skoleskib

Børnenes Lystfisker Akademi har fokus på lystfiskeri, personlig dannelse og inkluderende fællesskaber.

Vi arrangerer ferier og fisketure for socialt udsatte børn, unge og familier fra hele Danmark, og alle vores aktiviteter er gratis. Hvis man ikke selv har mulighed for at betale turen, skal man søge via. vores søgeskabelon. Klik på knappen ’tilmelding’ nedenfor for at læse mere om at søge friplads.

Vi gør opmærksom på, at man også er velkommen til selv at betale, såfremt man har muligheden for det. Sådan sikrer vi, at der er lige muligheder for alle at deltage. Egen-betalere skal tilmelde sig via vores webshop som er tilgængelig fra d. 1. april. Her kan man samtidig læse mere om de ture vi udbyder.

Vi åbner for tilmeldinger til ferielejr fra d. 1. Maj til d. 30. Maj.

Vi fisker efter sæsonens fisk. Turene er oplagte familieture og kræver ingen forudgående kendskab til fiskeri. Vores frivillige hjælpere ombord står hele tiden klar med hjælp, gode råd, hygge og gode grin, samt rensning og filetering af fangsten. Der er altid gratis lån af fiskegrej på turene.

Som en del af vores idegrundlag er der også fokus på at tiltrække ressource-stærke børn, unge og familier på turene. Det gør vi for at skabe nye relationer, som kan være med til at bryde sociale fastlåste sociale adfærdsmønstre.

Vi gør desuden opmærksom på, at vores hjemmeside vil være under ombygning frem til d. 1. februar.

Tilmelding

STOR TAK TIL VORES FANTASTISKE SPONSORER

DERFOR STØTTER JEG BØRNENES LYSTFISKER AKADEMI:

“Vigtig og stærk indsats for at sprede lystfiskeriet og de mange gode elementer det bringer med sig.”
Gordon P Henriksen
“Fantastisk arbejdsindsats, der hjælper børn ud i den friske luft til oplevelser, sammenhold og kammeratskab, væk fra hverdagen!”
Ulrich Friberg-Richelsen
“Super godt formål. Kan give udsatte børn specielt et pusterum fra en ikke nem hverdag.”
Mette Sørensen